Про це він розповів у своєму блозі.

«Чому з 2014 року по 2019 рік не створили заводи з виготовлення дронів? Припустимо, можемо сказати, що не знали про те, що вони настільки важливі. Добре а про патрони знали? А патронні заводи з 2014 по 2019 роки не створили – це як?», - запитує Олесь Доній.

Як розповідає ідеолог, він спілкувався з багатьма приватними виробниками в Україні, зокрема, із тим, який займався виробленням касок. За словами цього виробника, продовжує він, у нас держава з 2019 по 2021 рік не хотіла закуповувати каски, їх доводилося продавати закордон.

«Де чиновник, який скаже, що це його особиста провина за те, що не створювалися заводи з 2019 по 2021 рік? Добре, можна сказати, що не вірили, не прогнозували, що росія нападе, але ж вона напала ще раз, тільки вже повномасштабно 24 лютого 2022 року, нагадаю, не 2023, а 2022, тобто півтора роки тому. За півтора роки можна побудувати завод із виготовлення дронів чи не можна? Скільки ще потрібно років для того, щоб побудувати завод із виготовлення дронів?», - міркує Олесь Доній.

Якщо ж, зазначає експерт, побудувати заводи не можуть ні під землею, ні в карпатських горах, то можна було би вже давно домовитися зі Словаччиною і Польщею, там побудувати їх, виконавши нарешті свою державну функцію. Інакше ж, констатує він, нема кому будувати ці заводи, такі колосальні кошти є лише у держбюджеті.

Популярні новини зараз
Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Доній – автор концепції «25 сходинок до суспільного щастя», яку експерти оцінюють як осучаснення ідей Григорія Сковороди, а самого Олеся Донія – як модерний аналог Григорія Сковороди.

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що сьогодні заважає виборам в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Себастьянович розповів, яку мобілізацію потрібно провести в Україні.