Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Наскільки взагалі можливо здійснити цю екстрадицію, яку багато хто, напевно, навіть почав боятися? Але там все не так просто і легко, як можна було подумати. Влада говорила, що Україна може звернутися до інших країн щодо екстрадиції військовозобов'язаних, які залишили країну за підробленими довідками», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, влада також стверджує, що ці люди, які підробили довідки, можуть понести кримінальну відповідальність за ухилення від мобілізації. Як зазначила Ельвіра Кириленко, потім з'явилася новина, що також планують опублікувати імена всіх чоловіків, які виїхали за кордон за фальшивими довідками.

«Я не думаю, що така схема спрацює. І міністр юстиції сказав, що спочатку підуть топи, тобто ті, хто найбільше вкрав. Він сказав, що це надважка робота, тому найближчим часом на масштабні повернення чекати не варто», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: життя кардинально зміниться Начальник Одеського ТЦК запевнив, що "бусифікації" поменшало: "Треба викорінювати це слово" Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами "Мобілізувати не можна відпустити": ТЦК отримали терміновий наказ від Міноборони
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Павло Себастьянович розповів, яку мобілізацію необхідно провести в Україні.

Також Знай.ua повідомляв про Президента, народ та ЗСУ: експерт розповів, на чому сьогодні тримається Україна.