Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Те, що сталося на авіабазі в пскові, мабуть, це той випадок, коли удар БПЛА вже був не стільки пропагандистський, скільки завдав реальних, серйозних збитків, враховуючи, що у росії трохи більше 100 таких важких транспортників Іл-76», - зазначає Андрій Золотарьов.

До того ж, додає експерт, навіть якщо взяти різні оцінки, що наш ГУР говорить про 4 знищені літаки, що російські джерела говорять про 2 і 2 пошкоджені, все одно кожен Іл-76, хоч і досить старий, але, як і раніше, транспортник, який успішно працює, за цінами 2017-2018 років коштував близько 5 мільярдів рублів, навіть ремонт буде довгим і дорогим.

У російських медіа, зазначає гість програми, була істерика, соловйов Естонії. Експерт зазначає, що, хоч країни Балтії готові й останні стінгери Україні віддати, чудово розуміючи, що вони – наступна мета росії, але навряд чи вони б пішли на подібний фокус, щоб надати свою територію для атаки пскова.

«700 кілометрів (ред. – від України до пскова) – це дуже велика відстань. І треба розуміти те, що дрон не може летіти строго по прямій, по лінійці, йому треба обходити певні райони. Тобто, щоб пролетіти 700 кілометрів, йому треба пройти всі 1000. Тому, гадаю, не виключено те, що цей запуск здійснювався і з території рф, оскільки час від часу ціла низка подібних подій наводять на думку про те, що ГУР має агентуру, групи, що працюють з території рф », - розмірковує Андрій Золотарьов.

Популярні новини зараз
Ця добавка робить каву небезпечною для здоров'я: пийте на свій ризик та страх По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Вчителька англійської мови може сісти до в'язниці на 25 років: грала у відеоігри з дітьми, а потім відправляла непристойні фото Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Хомутовська розповіла, що ЗСУ готують на Донецькому напрямку.

Також Знай.ua писав про те, що Вігірінський розповів, чи передадуть заморожені активи рф Україні.