Держфінмоніторинг продовжує вживати акцентованих заходів з метою реагування на ризики та загрози, які створює РФ у сфері відмивання коштів, фінансування тероризму та фінансування поширення зброї масової поразки.

Як повідомляє пресслужба Держфінмоніторингу, станом на 8 вересня було проведено низку успішних заходів на міжнародному рівні.

MONT GROUP: ПФР РФ обмежено у правах членства, в т.ч. позбавлені права обіймати керівні, консультативні та представницькі посади, проводити засідання та брати участь у проєктах.

Завдяки Держфінмоніторингу відбулося позбавлення агресора статусу спостерігача в Азіатсько-Тихоокеанській групі боротьби з відмиванням коштів APG.

Також РФ обмежена у правах членства у Міжнародній групі з протидії відмиванню брудних грошей (FATF). Члени FATF погодилися значно обмежити її роль та вплив у цьому органі.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Заблоковано понад 11,6 млрд гривень.

Накладено арешт на корпоративні права на 12,3 млрд. гривень.

З іншими заходами можна ознайомитись у таблиці від Держфінмоніторингу: