Компанія COSMOLOT передала перші 15 ударних БПЛА Punisher на передову. Дрони оснащені новітньою технологією та відрізняються стійкістю до РЕБ, що дозволяє ефективніше знищувати ворожі позиції.

Загалом в рамках благодійного проєкту Cosmolot Airlines планується виготовити та передати ЗСУ 50 новітніх ударних багаторазових БПЛА Punisher. На створення найбільшого авіафлоту ударних дронів Cosmolot задонатив 100 млн грн з власного прибутку.

БПЛА від Cosmolot Airlines
БПЛА від Cosmolot Airlines

Простий, точний, влучний. Такі відгуки військових мають дрони Punisher. Але головна перевага в нових модифікованих БПЛА — стійкість до всіх наявних ворожих систем РЕБ. Нові літаки спроможні виконувати завдання в надскладних умовах придушення сигналів GPS та телеметрії, атакувати цілі тактикою рою та збільшувати кількість завдань одного дрона.

“Наразі в підрозділи ЗСУ передано першу партію з 15-ти РЕБостійких багаторазових ударних дронів Punisher в рамках ініціативи Cosmolot Airlines. Загалом за участі та фінансування компанії Cosmolot ми виготовляємо партію з 50-ти таких модернізованих стійких до РЕБ БПЛА. Плануємо, що до кінця жовтня всі 50 дронів будуть вже допомагати нашим військовим знищувати ворога” — коментує представник команди розробників Punisher Максим Суботін.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути Новий податок на житло спустошить кишені українців: скільки доведеться заплатити Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

БПЛА від Cosmolot Airlines
БПЛА від Cosmolot Airlines

Від початку повномасштабного вторгнення COSMOLOT виділила вже понад 130 мільйонів гривень на благодійну допомогу. Всі кошти — з власного прибутку, а не завдяки донатам та зборам. Окрім того, компанія залишається одним із вагомих платників податків серед онлайн-казино та продовжує підтримувати економіку країни.Надходження від компанії в державний бюджет країни за перше півріччя 2023 року склало 1 млрд грн.

Підтримка компанією Cosmolot українських винахідників інноваційної зброї для ЗСУ — це інвестиція в технологічну міць України, віра в Перемогу та заклик до розвитку українського винахідництва. Гартуймо Перемогу спільними зусиллями!