Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Давайте подивимося Волноваху, Бахмут, Покровськ і Кремінна, такі гарячі місця.

Волноваха – все так само активно, якесь навіть буде трошечки просування. Якщо ми беремо Бахмут, то там міняється сценарій, буде під загострення. Не здивуюся, що у Бахмуті будуть якісь прориви з нашого боку. Покровськ – ні розв’язки, ні зав’язки. Бої є, але якось ні туди, ні сюди. Кремінна – суперактивні бої майже на рівних, то ми, то десь кидають звідти. Але у нас супергарним стає Бахмут зараз, і ми там будемо бачити рухи.

А Попасна?

Я теж думаю, що там має бути якась розв’язка. Сьогодні це дуже страшний напрямок, але на Попасній буде з нашого боку навіть просування якесь, має бути.

Популярні новини зараз
Як мобілізовані "з вулиці" насправді воюють: одкровення з фронтових реалій Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить До 500 грн зарахується на картку: ПриватБанк порадував клієнтів Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Кажуть, що нам нададуть літаки F-16. Чи цього року ми зможемо закрити небо України завдяки цим літакам?

Повішений і Зірка. Коли-небудь, не зараз, це моя відповідь, я не думаю. Єдине – нам мають дати ще щось таке, щоб не було настільки гостро, може, якісь нові ракети чи щось подібне як замінник. Але по літаках затяжка далі.

Далекобійна зброя, про яку говорять у США? Чи дійде вона нам на допомогу цього року? Вона нам вкрай необхідна.

Щодо далекобійної, я думаю, дадуть, але якось мало, щось мало. Тема «добре, та мало» тут залишається, так що дадуть, але трошки.

Як повідомляв Знай.ua, Атаманова повідомила, що у росії вже є відступний план – прибрати з влади путіна і поставити іншу людину.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, коли у ЗСУ будуть F-16.