Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Передусім експерт нагадує, що на попередньому саміті G20 в Індонезії був особисто президент Зеленський, тоді він виступив із дуже потужною промовою, а на саміт в Індії його навіть не запросили. Як він зазначає, треба розуміти, що індуси – це люди, які можуть пристосуватися до будь-якої ситуації і активно цим займаються.

«По-перше, нашого президента не запросили, я вважаю, що це просто ганьба. Але запросили директора російської федерації, таксиста і за сумісництвом тесляра четвертого розряду. От ви бачите, кого запросили, залишилося тільки запросити Кім Чен Ина і рибка в сітці. Тому вважаю, що це неправильний крок від Індії», - зазначає Георгій Біркадзе.

А запросили взагалі росію на G20, пояснює він, тільки тому, що Індія дуже дешево в неї купує паливо, і накупила вона його на 49 мільярдів доларів, але заплатила рупіями. І тепер, розповідає експерт, росіяни нічого не можуть зробити з цими рупіями, не можуть вивести, тому що рупії у них не ходять. Тоді, продовжує він, індуси запропонували росіянам купити у них щось, наприклад, підприємства, які будуть приносити гроші, але заробляти вони знову будуть в рупіях, які далі нема куди подіти.

«Тобто сьогодні російська федерація залежить від декількох країн, і одна із ключових – Індія, тому вони так обережно не казали, що йде війна. Тому потрібно зрозуміти, що сьогодні Індія, на жаль, виступає не як нейтральна країна, а як така, що підтримує росію, тому що заробляє шалені гроші на російській федерації», - пояснює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
З 1 жовтня українські АЗС різко змінять ціни на пальне Пенсію заберуть усю до копійки: кого з українців безжально залишать з порожнім гаманцем Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу Всього 300 гривень: українці отримають смішну "подачку" на комуналку
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Єрмолаєв розповів, у чому секрет швидкого розвитку азіатських країн.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому зараз розганяється тема корупції у владі.