Про це він розповів на каналі «PolitБюро».

«Два диктатори знайшли один одного, два найгірші представники людства зустрічаються разом. От би хлопнути їх там, але це вже наші мрії. Зрозуміло, що Північна Корея всю цю зброю, всі ці патрони виробляла для себе, тому що їй дуже важливо все це мати на випадок якогось конфлікту із Сеулом. Тому я не думаю, що поставки будуть масовими, але якісь будуть», - розмірковує Дмитро Гудков.

Водночас, констатує він, США вже стурбовані військовим союзом росії та Північною Кореєю, і вплинути насправді вони можуть на будь-що, тільки для цього потрібно про щось домовитися з Китаєм. Як пояснює політик, фактично Північна Корея у такому вигляді існує лише завдяки підтримці Китаю. Тобто, констатує він, не було б Китаю, не було б Кім Чен Ина та інших диктаторів у цьому регіоні.

За словами гостя програми, безпосередньо вплинути США не можуть, тільки якщо раптом вдасться про щось домовитися з Китаєм, у чому він сумнівається принаймні у найближчій перспективі, але тоді Північна Корея прислухалася б. З іншого боку, зазначає політик, поки що складається таке відчуття, що Китай не зацікавлений у тому, щоб втручатися.

«Я так розумію, росія пробуватиме купувати зброю, снаряди там, де вона може купувати. Мабуть, Північна Корея – це такий останній союзник, який, загалом, взагалі ніяк не залежить від країн західної коаліції, бо давно вже перебуває у глухій ізоляції. В Ірані різні настрої, в Ірані інша історія, там можна якось вплинути, а на Північну Корею без Китаю неможливо вплинути», - пояснює Дмитро Гудков.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Пенсію піднімуть на 1500 грн: кому пощастить Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, якою буде Україна через 10 років і чи взагалі буде росія.

Також Знай.ua писав про те, що Гладких пояснив, чи відкриті декларації допоможуть викрити корупціонерів.

https://youtu.be/NYaOYI8ryBU