Екс-радник офісу президента Олексій Арестович в інтерв'ю журналісту Юрію Романенку розповів про тактику ЗСУ. “Люди не розуміють, що метою війни та бойових дій є знищення армії супротивника, а не звільнення територій. Бо якщо ти знищиш армію супротивника, то територію навіть захоплювати не треба. Просто приїхав туди, "здрастайте", і все. А якщо ти захопив територію і не знищив ворога, то вони знову почнуть їх захоплювати назад. Це тягне-штовхай буде нескінченно”, - розповів Арестович.

За його словами, у ЗСУ зараз у нинішній період війни втрати менші, ніж були до цього.

“Коли вони розповідають про страшні втрати, які ми зазнаємо, штурмуючи, - це повна і беззаперечна брехня. Зараз втрати, скажімо так, значно менші, ніж у будь-який інший період війни, які досі колишні. Я вже не кажу про квітень, травень, липень минулого року”, - сказала Арестович.

Тож наша армія обрала правильну тактику.

“Так ось наші військові якраз воюють у таку війну, як треба. Залужний чудово розуміє, в яких він умовах і яке завдання вирішує. Йому мало того, що потрібно знищити взагалі російський бойовий потенціал на майбутнє, тому що Залужний подумки готується до другої війни, і правильно робить, це найперше завдання військових - готуватися до наступного раунду, але йому ще й потрібно зберегти боєздатну армію.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Не завдавати могутніх ударів, як нам розповідають, побігти всім в атаку, усіма одразу дивізіями, одразу померти на мінних полях, зате всіх вразити… Вийти до Азова і скінчитися фізично”, - сказав Арестович.