Напередодні новина про це з’явилась у цілій низці ЗМІ. Повідомлялось, що Ярова стане заступницею міністра оборони з питань тилового забезпечення і державних закупівель.

Дана Ярова цього не спростувала, натомість передрукувала у Facebook одне із таких інформаційних повідомлень і додала від себе: «Все написане до останньої коми правда».

У коментарях до її посту користувачі пишуть: «Як же хочеться, щоб Дана Ярова стала замом Рустема Умєрова!! Я за руками і ногами!», «Впевнений, що вас і міністром виберуть».

Раніше зазначалось, що призначення Ярової на посаду заступниці міністра оборони означатиме, що свій вплив на МО збільшить Сергій Пашинський, який підозрюється у корупції. Наразі компанії, пов’язані з Пашинським, забезпечують за рахунок держбюджету постачання майже 40% бронетехніки та іншого озброєння.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Він також пов'язаний із власниками маловідомої та неблагонадійної компанії «Атомсервіс», що перемогла у 8 тендерах на харчування. Дана Ярова як членкиня Антикорупційної ради при МО публічно захищала цю компанію, попри те, що «Атомсервіс» визнана неблагонадійною.

У ЗМІ висловлювались застереження, що Пашинський і зараз «відчиняє двері у кабінетах МО ногою», а коли його людина ще й отримає таку «хлібну» посаду, як заступник з питань тилового забезпечення, його можливості заробляти стануть майже безмежними.

У зв’язку з призначенням Ярової також виникають питання до діяльності самої Антикорради при МО, адже таке призначення можна вважати підкупом члена цього органу. Відтак, якщо Антикоррада не буде розпущена і до неї не увійдуть на 100% інші люди, вважати її неупередженою далі буде неможливо.