Про це він розповів на своєму каналі.

«Дедалі більше таких відверто ворожих заяв звучить і з боку Польщі, і з боку України. Анджей Дуда навіть скасував свою зустріч із Володимиром Зеленським на Генасамблеї ООН. Нібито це через технічні причини сталося, але насправді це, звичайно ж, не так», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, причина цього всього – це саме те загострення відносин, яке виникло між Україною та Польщею через експорт українського зерна. Як зазначив Борис Тизенгаузен, річ у тому, що після початку війни Україна втратила свої традиційні шляхи експорту, якими ми вивозили зерно.

«Це і країни Африки, і Близький Схід. І зернова угода не вирішує всіх експортних проблем, а в України накопичилася достатня кількість зерна. І, звісно ж, одним із основних шляхів експорту зерна став шлях через Польщу. А коли з'являється багато дешевого зерна, то падає конкурентоспроможність польських фермерів та їхньої продукції», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, перець дешевшає, а огірки дорожчають: що відбувається з цінами на овочі.

Також Знай.ua повідомляв, що НБУ відпускає курс долара: експерт розповів, що буде з гривнею.