Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Запорізький напрямок, там прорвали лінію оборони. Що з цього буде далі до кінця року і які на нас чекають сюрпризи?

кремль стоїть перед дилемою. Я так розумію, що це ЗАЕС. Очі зав'язані, з одного боку, бажання зробити Башту, тобто такі негативні дії, з іншого – є певний тиск ззовні, їм уже погрожували. І ця ситуація – куди воно переважить – досить зараз небезпечно.

Вірити кремлю, що хтось йому пригрозив або поставив умову, це теж марно, там свій шизоїдний тип розуму, який непередбачуваний. Щодо ЗАЕС, то залишається досить вибухонебезпечний момент, але це не в тому плані, що ось усе, але частково десь якусь підлість вони зможуть зробити.

Крім того, вони кидатимуть усі сили на цей напрямок, щоб стримати ЗСУ, це зокрема, можливо, знову ж таки застосування хімічної зброї, підрив дамб, тобто те, що ми вже бачили, на жаль.

Популярні новини зараз
Курців схватить удар не тільки по легенях: 1 жовтня сигарети злетять в ціні Покарають навіть тих, хто має бронь або відстрочку: через яку помилку можна стати ухилянтом і отримати штраф Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Показати ще

З іншого боку – це допомога, яка вже зайшла до України, те, що ми вже маємо. Ще й карта хитрих дій, тонкого розрахунку, наші герої вміють дивувати нестандартними ходами. Йде карта переможних дій та встановлення балансу. Тобто прорив все-таки води та повернення під прапор України.

Як повідомляв Знай.ua, ЭVA розповіла про новий етап життя нашої планети.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, як перемогти олігархат.