Про це він розповів у своєму блозі.

«Журнал The Economist вийшов з обкладинкою кольору українського прапора, і по цьому українському прапору написано назву цього номера та підзаголовок: «Час переглянути і допомогти Україні з великою, довгою війною». І це не жарти. Журнал The Economist взагалі ніколи не жартує», – розповідає Михайло Шейтельман.

За його словами, головний матеріал The Economist говорить про те, що нам час перестати чекати на швидку перемогу, після якої почнеться відновлення України, ні, ця війна буде довгою, це війна на виснаження, війна ресурсів. До того ж, додає експерт, готуватися має не лише Україна, а й Захід, наші партнери.

Як сказано в The Economist, розповідає політтехнолог, путін не збирається укладати ніякого перемир'я, він не має такого інтересу, а перша причина – це внутрішній стан справ в рф. За його словами, у росії зараз все, м'яко кажучи, не дуже добре, там заборонили вивозити дизель та бензин, тобто у них утворився дефіцит палива. Експерт зазначає, що дефіцит палива в росії – це все одно, що в Колумбії закінчився би кокаїн, щось нереальне.

«Друге, на думку The Economist, путін чесно чекатиме на прихід Трампа до влади, щоб з ним домовитися. Нехай чекає, тут ми йому не завадимо. The Economist зазначає, що українська армія все ще може здійснити прорив на фронті найближчими тижнями, але було б помилкою покладатися на це. The Economist не каже, що не вийде. The Economist каже, що добре, все вийде, але якщо хочете миру, готуйтеся до війни. Хочете швидкої перемоги, готуйтеся до довгої війни», - підсумовує Михайло Шейтельман.

Популярні новини зараз
"Спочатку їй потрібно...": відома тарологиня відповіла, чи врятує Україну жінка В Україні хочуть створити армію, якій не треба буде воювати: "Ти не скажеш, що біг до іншої країни" ТЦК похвалилися, на скільки мільйонів вдалося "подоїти" ухилянтів Сніг, мінусова температура та сильний вітер: синоптикиня розповіла, чи буде рання зима восени 2024 року
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Постернак заявив, що, якщо ООН і Раду безпеки неможливо реформувати, то треба їх перезаснувати.

Також Знай.ua писав про те, що Ланг розповіла, як перемогти олігархат в Україні.