Про це заявив колишній радник президента України Олексій Арестович в інтерв’ю з журналістом Юрієм Романенком.

Арестович стверджує, що бої попередніх двох тижнів показали російським військовим дуже неприємну перспективу. Українське командування зуміло зупинити контратаки російських військ і ще продовжує наступати, коли контратакують виступ зі всіх сторін.

“Вони максимально посилюють війська, розуміючи, що якщо буде прорив до Очеретного, а далі до Токмаку, то проміжні цілі кампанії Україна виконає, чого вони не можуть собі дозволити за жодних обставин”, - говорить екс-радник.

Наразі росія планує перекинути на цей напрямок одну з армій.

“Російське командування перекинуло на цей виступ додаткові резерви. Зараз приймають рішення про перекидання однієї з армій. Прошу не лякатися, тому що армія це всього лиш кілька бригад зараз. Це не стара радянська армія, яка була від 3 до 7 девізій. Швидше за все, це буде 49-та зі Сватовського напрямку до Роботіно”, - каже Арестович.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Як стверджує колишній радник президента, дивлячись на контратаки по всьому периметру, особливо по західній стороні, ми бачимо, що на Сході наші війська продовжують просуватися, фактично не отримавши резерви і наступають проти переважаючого противника.

“Там йдуть жорстокі бої за кожну посадку. Тим не менш, нашим вдається відбивати контратаки і продовжувати наступати” - наголошує він.