Про це він розповів на каналі «Контекст».

«1 жовтня в Україні офіційно розпочинається опалювальний сезон. А це означає перерахунок субсидій. На субсидію можуть розраховувати люди, які під час воєнного стану витрачають на комуналку більше 15% середньомісячного сукупного доходу родини», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, і звертатися за призначенням субсидій потрібно не всім, адже вона автоматично перераховується громадянам, які її вже отримують або яким у літній період було призначено нульову субсидію. Як зазначив Едуард Гльоза, ті, у кого змінився соціальний статус або в кого відбулися зміни в складі зареєстрованих осіб за місцем проживання, мають подавати нову заяву.

«Зробити це можна ще протягом двох наступних місяців. Але є обставини, коли субсидії можуть і позбавити. Наприклад, коли заборгували за житлово-комунальні послуги понад 680 гривень або вказали занижений дохід членів родини, але здійснили покупку вартістю понад 50 тисяч гривень», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Перевірка військових документів: поліція та ТЦК отримали нові повноваження Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Пенсійний фонд допоможе українцям менше платити за газ: три прості кроки до пільг.

Також Знай.ua повідомляв, що «Ощадбанк» залишив українку з немовлям без грошей: «Не захищена верства населення».