Про це заявив колишній радник Офісу президента України Олексій Арестович.

Арестович вважає, що, спостерігаючи дії Російської Федерації, ми можемо повністю вибудувати собі просту робочу гіпотезу, що подумки вони готові віддати нам Херсон і Запоріжжя.

“Я маю сигнал, на який я хотів би звернути увагу. Вони будують залізничну дорогу: мости, які мають з'єднати Волноваху, Розівку, Маріуполь. Тобто кордон Запорізької та Донецької області із територією Росії. Для мене це ознака того, що вони готові віддати Херсонщину та Запорізьку область.

Ще однією причиною, чому Росія вже скоро схаменеться і поверне не своє, Арестович вважає замовчування інформації про нещодавній концерт на честь приєднання цих двох регіонів.

"Тепер варто додати, що офіційний концерт з приводу приєднання цих регіонів ніяк не був відзначений інформаційно, він був замовчений. Це наштовхує нас на просту гіпотезу про їхню готовність повернути ці галузі нам".

Популярні новини зараз
Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За словами колишнього радника президента, у Путіна може бути безліч пояснень цієї ситуації. Для нього не буде складно вигадати чергову байку про те, навіщо вони приєднали області України до себе, а потім від них відмовляються.

"Вони скажуть, що приєднали Запоріжжя та Херсон до свого складу, бо демілітаризували, звільняли їх від українських бандитів, які хотіли напасти на Крим чи Енергодар. Що зробили, щоби бандерівці озвіріли. Знищували цих бандерівців, стримували довгий час, потім домовилися разом із Заходом нав'язати Україні правильний порядок денний і дали людям можливість проголосувати. Люди демократично обрали Україну, то що вони тепер зроблять, коли люди зробили свій вибір?", - каже екс-радник.