Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Зараз я намагаюся зробити якомога болісніше їм, тому це має бути дзвіночок, у якому найбільше хтось волав. Я сподіваюсь, що після моїх дзвіночків хтось отримав серцевий напад, інсульт. Я не маю доказів, але дуже на це сподіваюсь. Багато прикольних дзвінків і така кількість, що вибрати щось одне (ред. – найкраще) дуже важко», - розповідає Майор Чорнобаєв.

За словами блогера, у нього є сайт, де кожного дня о 09:10 він публікує новий такий дзвіночок, він зайнявся цим практично з початку повномасштабної війни. Тим не менш, додає гість програми, це не 600 дзвінків, а більше, тому що він не все публікує, не все вдале і не все цікаве, 100% є вже більше 1000 дзвінків, серед яких не було «хороших рускіх».

«Справа в тому, що «хороші рускі» не зможуть відповісти, тому ні. Бо «хорошого руского» у тепловізор не видно», - підкреслює Майор Чорнобаєв.

Тобто, констатує пранкер, він дзвонить не просто за номерами з довідника. Як розповідає блогер, наприклад, на фронті знищують окупанта, наші хлопці находять у нього в телефоні номери матері чи дружини, скидають цю інформацію йому, він телефонує і на сайті з’являється новий дзвіночок.

Популярні новини зараз
Синоптики прогнозують аномально теплу зиму: сніг і морози будуть короткочасні Без згоди не заберуть: хто має імунітет від мобілізації Українцям оголосили про нові виплати у жовтні: треба поквапитись, щоб вистачило на всіх У жовтні українці отримають одразу три платіжки за газ: за що доведеться доплачувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, чи може Україна заборонити УПЦ МП.

Також Знай.ua писав про те, що Чорнобаєв пояснив, чому ватників приваблює «рускій мір».