Таку думку висловив український політолог, співзасновник Українського інституту майбутнього політичний експерт Юрій Романенко, пише Politeka.net.

"Це все з приводу елементарної відсутності пріоритетів. Що у держави, що у бізнесу, який спонсорує такі заходи, щоб попіаритися тупо, відсутній інстинкт самозбереження. Ахметов у Маріуполі малював з 2014 року місто-сад, замість того, щоб будувати укріпрайон. В результаті, щоб опинитися у ситуації, коли твої активи розхерячили у нуль", - пише Романенко.

Він побоюється, що Україна може повторити досвід Чечні.

"Прогнило все. Ми дуже ризикуємо повторити досвід Чечні. Коли після Хасавюрту Чечня вбила три роки на танці з бубнами, а за три роки Росія повернулася і вирізала все", - пише Юрій Романенко.

На його думку, Україні терміново треба вкладати гроші у ВПК.

Популярні новини зараз
Пенсія "зависне" в банку: кому з українців можуть заблокувати картки По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

"Господи, та вкладіть 700 000 доларів у НДДКР зі створення та розгортання своїх ПЗРК. Мені днями розповідав офіцер, як стріляють зі старих Стінгерів та Голок, коли 50% на 50% ракета летить. І під Бахмутом розрахунки гинуть, тому що ракети не летять, коли Су-34 підлітає.І якщо десь під Бахмутом гине розрахунок тому що він не має сучасних ракет, то рано чи пізно виникне проблема, що цей Су-34 з'явиться у Батьківщини-Матері, де змінили на щиті в герб СРСР на тризуб і збудували за 574 млн гривень другу лінію музею Голодомору (це коли вся ганебна експозиція першою складає пару глечиків, розбитий віз та 24 або 25 книг жертв Голодомору, розбитих по областях), бо солдати, які могли б збити ці Су загинули під Орєхово, Вугледаром та Бахмутом", - пише Романенко.