Таку думку висловив український політолог, співзасновник Українського інституту майбутнього політичний експерт Юрій Романенко, пише Politeka.net.

Він підкреслив, що перебувати далі в «рожевих окулярах» неприпустимо і подібно до смерті.

«Ті, хто може впоратися, хто здатний заробляти гроші на глобальному ринку, освічені і так далі, вони дійсно якщо у них опустяться руки, цю країну покинуть. І тут залишаться старі та залишки мафії», - упевнений Романенко.

Після цього наголосив політолог, катастрофа буде неминуча.

"Переломний момент", бо, на мою думку, ми до нього підійшли. Величезне перенапруження сил на фронті, всюди військові люди…", - каже Юрій Романенко.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Мама найважчої людини Великобританії в паніці – не може поховати 317-кілограмового сина Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися
Показати ще

Політолог також розповів, що українці почали активно продавати та здавати житло, та виїжджати. Він порівняв ситуацію з 1918 роком.

«Десь там гуркотіло далеко, у більшовицькій Росії вже громадянська війна починається, по селах десь Махно потихеньку ріже німців та австрійців, і представників влади, які приїжджали за податками, зерно збирали, але у Києві було добре. Великі мегаплани, пишуться якісь закони, створюється Академія наук…», - написав Романенко.

Тому зараз час жорстоких дій, вважає він.

“Не треба далі вагатися в тому, треба рубати голови чи ні ось цим усяким військкомам, корупціонерам та іншим гадам, які повилізали через три тижні. На четвертий тиждень вони почали повертатися, намагатися запускати все це схеми”, - каже Романенко.