Про це говорить колишній радник Офісу президента Олексій Арестович.

Олексій Арестович має версію того, як виглядатиме договір путіна з Трампом. Основною больовою точкою, яку може натиснути керівник кремля, відносини Америки з Китаєм.

“З ключових проблем США – протистояння з Китаєм. Можна, наприклад, пообіцяти нейтралітет у разі бою. І постаратися на цей нейтралітет обміняти нейтралітет Америки щодо вступу України до НАТО. І Трамп безпосередньо виступатиме проти вступу”, - стверджує екс-радник.

Та сама ситуація з українськими територіями. За словами Арестовича, Путін може пообіцяти Трампу зупинити війну за умови, що захоплені території залишаться у складі Росії.

“Він може запропонувати Трампу лаври людини, яка припинила війну. Але за це попросить залишити території, які вже записані до конституції Російської Федерації: Запорізьку, Херсонську, Донецьку, Луганську області та Крим”.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Однак колишній радник переконаний, що Україна не в НАТО та із захопленими територіями – це далеко не наш варіант і ніхто від України на такі умови не погодиться. Втім, у противників буде чимось апелювати.

Вони скажуть, що оскільки ми самі не здатні постачати, не здатні воювати, тотально залежимо від них, вони нам перекривають кран. І тоді вже не буде мати значення, наскільки сильною є наша піхота, адже ми нічого самі не виробляємо і в нас нічим воювати”, - каже він.