Про це вона розповіла на своєму каналі.

«В українців залишився приблизно рік життя за старими комунальними тарифами, бо найімовірніше тарифи ці зростуть. Ні для кого не секрет, що на підвищенні тарифів наполягають, зокрема, і Сполучені Штати Америки, які надіслали Україні список реформ, які потрібно виконати, щоб нам продовжували надавати фінансову допомогу», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, США хочуть, щоб в Україні лібералізували ринок електроенергії. Як зазначила Ельвіра Кириленко, якщо говорити простою мовою, то США хочуть, щоб в Україні підвищили тарифи на комунальні послуги до ринкового рівня, і це підвищення має відбутися протягом року.

«Протягом року українцям, на думку США, мають підвищити тарифи. Але чи погодиться на такий удар Кабмін і Президент, величезне питання. Тому що таке підвищення, за попередніми підрахунками, не несе в собі нічого хорошого, тарифи подорожчають не на гривню і не на дві», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Кожен пенсіонер повинен визначитися: українців поставили перед вибором Вершкове масло та соняшникова олія: українців попередили про нові ціни Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, можна померти: в обленерго попередили українців про серйозну небезпеку.

Також Знай.ua повідомляв про субсидію в Україні: які документи потрібні для оформлення допомоги.