Про це він розповів на своєму каналі.

«У будь-якому випадку буде максимально обговорюватися з конкретною громадою, що потрібно відбудувати і як. Ми зараз шукаємо тут можливості для цього. І правильно сказав Президент, що Україна має стати найбільшим таким європейським будівельним майданчиком», - повідомив Олександр Качура.

За словами народного депутата, джерел для відбудови України досить багато, зокрема є сподівання, що будуть репарації, що Україна отримає хоча б частково заморожені кошти російської федерації. Як зазначив Олександр Качура, також не варто забувати про західні держави, які взяли на себе фінансові зобов’язання щодо відбудови українських міст.

«Треба всі обіцянки фіксувати. І після Лондонської конференції по відбудові, на якій я теж мав честь бути присутнім, багато чого було зафіксовано саме на папері», - заявив Олександр Качура.

Популярні новини зараз
Приймати ванну будемо тільки у свята: водопостачання може подорожчати майже вдвічі Як оновити дані, щоб не йти в ТЦК: українцям підказали швидкі альтернативи Українцям пояснили, коли про графіки відключення світла можна буде забути: "Є варіант..." "Газмережі" попередили власників газових плит, котлів та обігрівачів: що має зробити кожен
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, запасайтеся генераторами: міністр закликав готуватися до складної зими.

Також Знай.ua повідомляв, що можна померти: в обленерго попередили українців про серйозну небезпеку.