Про це він розповів на своєму каналі.

«Якщо говорити про Ізраїль, про Близький Схід, то там погані події, бо велика війна вже триває. Просто зараз там такий найбільший спалах військовий, найбільша така напруженість військова впродовж багатьох років і навіть десятиліть», - повідомив Дмитро Співак.

За словами політичного діяча, велика війна на Близькому Сході була неминуча, бо там непримиренність поглядів, історичних, етнічних, релігійних, національних та територіальних. Як зазначив Дмитро Співак, у цій точці зараз зійшлися інтереси всіх політичних «монстрів»: США, Британії, Китаю, Туреччини тощо.

«Інтереси у всіх різні, а тому там палатиме. Якщо де і буде застосована тактична ядерна зброя, то це може статися на Близькому Сході або через ситуацію на Близькому Сході», - заявив Дмитро Співак.

Популярні новини зараз
Пенсіонери мають лише 10 днів: куди потрібно звернутися, щоб не втратити 20% виплат Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Романенко пояснив, чи витримає США підтримку України та Ізраїлю.

Також Знай.ua повідомляв, що Олег Лісний розповів, як переламати ситуацію на полі бою: «Як показує практика Ізраїлю...».