Політолог та головний редактор порталу "Хвиля" вважає, що Ізраїль сьогодні опинився у тяжкій ситуації після візиту Джо Байдена.

Про це Юрій Романенко пише у своєму телеграм-каналі.

Ситуація з Ізраїлем нагадує наш Майдан. Щотижня відбувався удар, який підвищував ставки. , Щоб виглядати домовоспроможним, чудово розуміючи, що Ізраїль тоді зависає на розтяжці і там починається термін про те, як допустили атаку і не помстилися. Коротше, в Ізраїлю цугцванг", - вважає Юрій Романенко.

Раніше Знай повідомляв, що тарологиня Ольга Стогнушенко зробила розклад таро і повідомила, що війна в Ізраїлі ніяк не вплине на допомогу Україні, ці процеси ніяк не пов'язані.

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати
Показати ще

"Ситуація в Ізраїлі до кінця поточного року. Як мені показували, і знову я бачу підтвердження, що ситуація в Ізраїлі стабілізується. Так, вони зазнають втрат дійсно і людських, і матеріальних, і фізичних, і руйнувань, і все інше. Але все ж таки ситуація в Ізраїлі взагалі і в цілому стабілізується. І я б сказала, що вона вже сьогодні стабілізована, вони вже більше підраховують збитки. Як ця ситуація вплине на Україну? Ніяк. Карта закрита", – вважає Ольга Стогнушенко.