Опальний колишній радник голови ВП сьогодні мало не щодня дивує похмурими прогнозами та скандалами із політичним керівництвом країни. Так, у своєму недавньому інтерв'ю Олексій Арестович пояснив, що Україні сьогодні потрібно насамперед розраховувати на себе та своїх громадян.

"Неодноразово в ефірах ми обговорювали, що як мінімум двом принципам нам необхідно навчитися в ізраїльтян: покладатися на себе (на своїх громадян, довіряти їм, допомагати їм з боку держави реалізовувати свої таланти та потенціал тут, допомагати бізнесу, розвивати власний ВПК, науку, технології і т.д.) і множити друзів, не збільшуючи ворогів як на міжнародній арені, так і всередині держави.Сьогоднішня українська влада робить навпаки: ми втрачаємо друзів серед партнерів та союзників, плодимо ворогів, а держава не довіряє громадянам, тисне права та свободи, тисне бізнес", – вважає Олексій Арестович.

Також колишній радник голови ОП вважає, що вихід на межі 1991 року сьогодні виглядає вкрай нереалістично.

"І хтось має говорити правду про це, адже бажаючих серед чинних чиновників та політиків, як завжди, не знайти. Політична мета – вихід на межі 91-го року в таких умовах практично неможлива з цілком закономірних причин, як і вихід до адміністративної". кордоні Криму в найближчі місяці. Звільнення всієї території України є законним і справедливим бажанням громадян, але для того, щоб політична мета набула практично реалізованого плану, необхідного радикально змінювати державну стратегію та державних стратегів за рідкісним винятком", – вважає Олексій Арестович.

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще