Про це він розповів на своєму каналі.

«Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба заявив про те, що ATACMS буде більше, і вони будуть постачатися на регулярній основі до України. Це надзвичайно важлива новина, тому що це означає, що Сполучені Штати Америки, наші партнери взяли серйозний курс на те, щоб допомогти Україні просунутися до Криму», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, постачання ракет свідчить про те, що наші партнери бачать в майбутньому і висадку експедиційних корпусів у Криму. Як зазначив Олександр Мусієнко, для України надзвичайно важливо зараз отримувати будь-яку допомогу від західних партнерів.

«Тепер варто розуміти, що цей процес буде тривати, і він буде тривати, допоки ми не отримаємо ще так само F-16 й інші види озброєння», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Нацбанк вводить революційні обмеження: перекази з картки на картку за новими правилами Вчені виявили людей, чия кров відрізняється від решти - їх серед нас небагато Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Мамука Мамулашвілі розповів, який зараз градус напруження на фронті і де буде найспекотніше.

Також Знай.ua повідомляв про лівий берег Херсонщини чи Авдіївку: експерт розповів, що ЗСУ підготували для окупантів.