Про це вона розповіла в проекті «ОБЛИЧЧЯ.UA».

«Я засвоїла для себе один-єдиний урок раз і назавжди: ніколи і нічим не можна жертвувати, а особливо собою заради чоловіка. Чоловік, який тебе кохає, ніколи тебе про це не попросить», - повідомила Міла Нітіч.

За словами співачки, не раз виникали ситуації, коли в стосунках доводилося вибирати між чоловіком і творчою кар’єрою, коли чоловіки ставили ультиматуми, але доводилося обирати мистецтво. Як зазначила Міла Нітіч, при цьому ніколи не треба шкодувати про ухвалений вибір, треба приймати його, приймати себе.

«Я не шкодую про жодний зроблений мною вибір, тому що тоді це неприйняття себе такою, якою я була. Я зібралася перш за все завдяки близьким людям», - заявила Міла Нітіч.

Популярні новини зараз
Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Мирний план Зеленського чи зникнення путіна? Астрологиня розповіла, як переможе Україна Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, переможниця «Холостяка» Даша Ульянова закликала не відкладати життя на «після війни»: «Як часто ви...?».

Також Знай.ua повідомляв, що у Києві на концерті співали пісню присвячену "вагнерівцям": Луна тягала по сцені прапор України.