Про це він розповів на своєму каналі.

«Губернатор Каліфорнії поїхав з візитом до Китаю. Але це викликає занепокоєння, адже неоднозначна і далеко не позитивна оцінка в Сполучених Штатах такому візиту, тому що це дуже великий, дуже важливий штат. А Китай покладає великі надії на те, що таким чином можна розвивати китайсько-американські відносини», - повідомив Олександр Мусієнко.

За словами військового експерта, візит американського губернатора до Китаю, як і візити китайських чиновників до окремих штатів США, становить ризики для Америки, оскільки Пекін завжди діє за принципом «розділяй і володарюй». Як зазначив Олександр Мусієнко, якщо Китаю не вдається налагодити відносини безпосередньо із США, то він намагається робити це з окремим штатами, наприклад, із Каліфорнією.

«Тобто намагаються схилити громадську думку, проявити інтерес, обговорити якусь співпрацю. Зрештою ж мета, яка стоїть перед Китаєм, - це вивідати певні секрети, які стосуються інноваційних технологічних розробок», - заявив Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про Пенні Пріцкер та інтерес США у відновленні України.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, чи готуються США до війни: «Це може означати підготовку великої операції…».