Результати опитування були опубліковані на сайті КМІС.

Київський міжнародний інститут соціології опублікував результати опитування жителів Києва, запитавши у киян, як зміниться ситуація в Україні та Києві найближчим часом. Згідно з результатами опитування, більшість жителів столиці переконана, що протягом року ситуація як в Україні, так і в Києві покращиться.

«Більшість респондентів вважають, що в найближчі 12 місяців покращиться ситуація і в Україні (58% очікують на зміни на краще), і в Києві (60%). Водночас 21% очікують на погіршення ситуації в Україні, 15% – у Києві», - повідомили в Київському міжнародному інституті соціології.

Водночас близько 15% киян вважають, що ситуація в Україні ніяк не зміниться, і ще 22% респондентів не сподіваються на якісь зміни в столиці. Решта опитаних просто не змогла відповісти на це запитання.

Популярні новини зараз
Можуть безперешкодно перетнути кордон: хто з чоловіків має право виїздити спокійно Комуналка злетить на 75%: українцям порадили затягнути паски та попрощатися з заначками Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Також у КМІС повідомили, що опитування було проведене серед киян методом телефонного інтерв’ю з використанням комп’ютера на основі випадкової вибірки номерів телефонів. Загалом було опитано 805 киян.

Як писав раніше Знай.ua, тепер всі мають встигнути: пенсіонерам зробили важливу заяву.

Також Знай.ua повідомляв про неочікуваних лідерів: соцопитування показало, кого б кияни вибрали мером Києва.