Про це вона розповіла на своєму каналі.

«Ізраїль не закривав своїх кордонів після початку війни з ХАМАС, на відміну від України. І багато українських експертів вважають, що й Україні можна було уникнути такого рішення, і достатньо було зняти правоохоронців зі спецобліку та підвищити фінансову мотивацію для військовослужбовців», - повідомила Ельвіра Кириленко.

За словами авторки каналу, після 24 лютого 2022 року багато експертів постійно порівнювали Україну з Ізраїлем, багато хто говорив, що Україна має стати якимось другим Ізраїлем. Як зазначила Ельвіра Кириленко, під цим малося на увазі насамперед становлення жінок на військовий облік.

«Зеленський, наприклад, також казав, що наша країна після завершення війни стане великим Ізраїлем, але зі своїм обличчям. Керівник ГУР Буданов також зазначав, що досвід Ізраїлю прийде в Україну на кілька років», - заявила Ельвіра Кириленко.

Популярні новини зараз
Українці залишаться без пільг на комуналку: хто вже у "черзі", та за яких умов Не ТЦК, і навіть не пошта: хто може вручити повістку прямо вдома Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Юрій Ванетик розповів про Пенні Пріцкер та інтерес США у відновленні України.

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, чи США готуються до війни: «Це може означати підготовку великої операції…».