Про це вона розповіла в проекті «ОБЛИЧЧЯ.UA».

«Якщо ми говоримо зараз про українську політику, то мені хотілося б мати дотичність до нашої культури, до створення. Але для того, щоб її мати, треба розуміти конкретно, що ти не будеш просто торгувати обличчям, а по факту нічого не вирішувати. Я не люблю бути людиною, яка просто робить вигляд», - повідомила Міла Нітіч.

За словами співачки, якщо навіть надійде запрошення долучитися до роботи Міністерства культури, до політичної діяльності, то тоді українська влада має обрати взагалі інший напрямок розвитку культури. Як зазначила Міла Нітіч, у державі культура й освіта мають стати основою для подальшого розвитку нації.

«Це має бути плацдарм для створення ідентичності, бо без освіти й без культури не може існувати жодна нація», - заявила Міла Нітіч.

Популярні новини зараз
По росії вдарять дуже потужно: тарологиня передбачила події осені Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, Софія Ротару «закрила роти» скривдженим росіянам, показавшись у Києві, але через сумну дату.

Також Знай.ua повідомляв, що Алла Пугачова втекла з дітьми з Ізраїлю, а Галкін заговорив українською: «Піду втоплюсь у річці глибокій».