Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

У нас буде дуже виражений знак Скорпіону і скорпіонячі енергії, тому що і Сонце, і Меркурій, і Марс будуть знаходитися у цьому знаці.

Для нас досить напруженим виглядає 6-7 листопада, це саме воєнні дії і зіткнення. До речі, у карті росії ці дати також виділені, я робила прогноз по росії. Тому можу так припустити, що 6-7 листопада – це дуже активні воєнні зіткнення. Йдеться не про цивільне населення, а саме про наші фронти.

Для росії місячне затемненні дуже складне 28 листопада, там ідуть акценти зовсім інші, тим не менш, Плутон у нас стоїть в одних і тих же градусах, і буде активний ще Марс.

Тому 6-7 – дуже гаряча фаза протистояння, але 12-15 листопада – тут уже питання, які стосуються цивільного населення. Тобто є показники, які дають ризик для цивільних, для якихось об’єктів інфраструктури, для місць, де збираються люди. Знову ж таки, цей період – молодик, тому будьте, будь ласка, обережні не ігноруйте сигнали тривоги.

Популярні новини зараз
Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Якщо у квартирі встановлено бойлер: комунальники терміново попередили українців Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду 90 днів спокою: які нові правила чекають на військовозобов'язаних
Показати ще

Із хороших новин для України. З 9 по 23 листопада є хороші показники для отримання фінансової допомоги. Я думаю, що ми отримаємо ці кошти, ту допомогу, яку нам обіцяли, є показники підтримки певних інвестицій, це для нас дуже-дуже добре.

Як повідомляв Знай.ua, Веліар повідомив, що після війни Україна буде швидко розвиватися в економічному плані, але поки що варто готуватися до провокацій росіян на ЗАЕС.

Також Знай.ua писав про те, що Атаманова розповіла, які можливості сьогодні у росії і що планують США.