Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Там були жінки з дітьми, які прилетіли з лікування на літаку, і ці барани з чабанами (дагестанці, які атакували аеропорт в Махачкалі – Ред.) пішли атакувати літак. Тут потрібно зрозуміти, що майбутнього в російській федерації не буде», - повідомив Георгій Біркадзе.

За словами політичного експерта, такі виступи, як і в Махачкалі, будуть продовжуватися по всій території російської федерації. Як зазначив Георгій Біркадзе, це неминуче, бо протягом кількох десятків років росія промивала мізки своєму народу, і наслідки цього процесу ми можемо зараз побачити.

«Те, що зараз відбувається, вони ж (влада росії – Ред.) посіяли, і зараз вони це отримують», - заявив Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Польша оголошує війну: "Іноді доводиться обирати" Хвиля подорожчання зачепила продукти першої необхідності: скільки зараз коштують популярні крупи та макарони Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Вдова героя не втрималася від ляпаса проросійській пенсіонерці: жінку потягнули до суду
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен прокоментував антисемітський виступ у Дагестані: «Це лише «перша ластівка»».

Також Знай.ua повідомляв, що політичний експерт Георгій Біркадзе пояснив, про що свідчать антисемітські виступи в Дагестані: «Сьогодні в росії є проблема».