Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

«Слухайте, а що, для когось секрет, що дійсно сьогодні (я не хочу називати, щоб мене десь не прибили) в оточенні президента є дуже крупного калібру корупціонери? Так, вони є, на жаль. Вони є. Я не спілкуюся з президентом, я у житті ніколи цього не робив, але я би запитав, чому так. Я не знаю. Всі президента у нашій історії чомусь на цьому шпортались. Чому президент не робить, у мене нема відповіді, і чому він не звільняє цих людей, я не можу сказати», - міркує Георгій Біркадзе.

Тим не менш, підкреслює він, якраз-таки сьогоднішній наш президент – це людина, яку не цікавлять узагалі ніякі ні схеми, ні гроші. Натомість, констатує він, Зеленський працює тільки на перемогу і саме це ціль його президентства.

«Я вам скажу відверто, клянусь, те, що я відчуваю сьогодні, це він так хоче закінчити цю війну, перехреститись і піти відпочивати. От я це відчуваю, він дуже-дуже змінився, він втомився», - зазначає Георгій Біркадзе.

На його думку, наступного дня після перемоги наш президент вийде і скаже: «Я пішов, я хочу відпочити». До того ж, додає експерт, Зеленський багато пройшов і багато чого вже має, він став президентом у важкі часи і став найкращим на своїй посаді за всю історію нашої держави.

Популярні новини зараз
Газ подорожчає для всіх: як новий тариф вдарить по гаманцю Замість кількох виплат — одна: українцям платитимуть нову соціальну допомогу Школярів триматимуть у їжакових рукавицях: заборонять те, до чого звикли роками Фінансова допомога від ЮНІСЕФ: хто і як може отримати
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе повідомив, що на саміті в Мальті опрацьовували проблеми, які стосуються саме України.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів про плани російської армії.