Про це він розповів на своєму каналі.

«Збройні сили України вразили у Криму ракетами SCALP малий ракетний корабель «Аскольд», який стояв на судноремонтному заводі у Керчі. Корабель новий абсолютно, він навіть не заступив ще в розпорядження Чорноморського флоту. Він мав поповнити лави Чорноморського флоту, але не склалося», - повідомив Борис Тизенгаузен.

За словами політтехнолога, цей корабель мав стати носієм ракет «Калібр», тобто мав універсальну пускову установку. Крім того, як зазначив Борис Тизенгаузен, росіяни мали великі плани на цей корабель, вони в майбутньому хотіли його оснастити гіперзвуковими ракетами «Циркон».

«Цікавий і сам суднобудівний завод, у який росіяни вклали дуже пристойні гроші. Один із останніх контрактів був на 100 мільярдів рублів. І гауляйтер Аксьонов неодноразово приїжджав прямо на цей завод і заявляв, що у нього колосальні перспективи, і він випускатиме все аж до авіаносців», - заявив Борис Тизенгаузен.

Популярні новини зараз
Що буде з пенсіями у 2025 році: ухвалено важливе рішення Німеччина запровадила новий статус для українців: дозволять залишитись в країні назавжди Гороскоп на тиждень 23-29 вересня для всіх знаків Зодіаку: розвиток Козорогів, залежність Дів та розгубленість Раків Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, глава «Укроборонпрому» розкрив деталі про український «шахед» та інших безпілотників: «Дронів потрібно багато».

Також Знай.ua повідомляв, що військовий експерт Олександр Мусієнко розповів про плани російської армії: «Активізація бойових дій прогнозувалася».