Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Зараз на лівобережжі Херсонщини ідуть запеклі бої, знищується критична інфраструктуру, рашисти все взривають. Чи зможемо ми відновити до Нового року на деокупованих територіях критичну інфраструктуру?

Не зовсім. Там хімія буде завезена скоро, дуже багато хімії. Ми шукаємо вихід, шукаємо план пастки для них, але це дуже нереально. Нам потрібно дещо, що ми чекаємо. Знову ж таки, час. От воно їде.

До Нового року до Бердянська дійдемо?

Щось будемо туди закидати, летіти буде. У нас повинно бути літаючого багато.

Популярні новини зараз
Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Чи зможемо ми налагодити своє виробництво аналогів Shahed?

У нас є схеми, і зараз розробляються технології в інших країнах, як їх дистанційно зупиняти, виводити з ладу. Якась така схема цікава. Поки що не готова. Якісь такі прибори, які їх фіксують і обстрілюють. Це якась одна така штука, яка може обстрілювати декілька. Так бачу.

Тобто ми замислюємося над розробкою чогось нового?

Проти Shahed, так. Якась сітка. От я бачу на комп’ютері сітку креслять зеленим, воно ловить декілька Shahed, охоплює таку територію, і автоматично.

Вона наступного року у нас з’явиться вже?

Можливо, так, є шанс.

Кажуть, що росіяни вирішили відійти від Харківщини і забрати своїх військових. Чи так це?

Знову ж таки, маніпуляції, як і з Херсоном, тобто ніби відійти для того, щоб там щось наробити, накоїти. Готують, хочуть дуже зробити якусь велику таку пастку. Але я не бачу, що їм вдасться втілити це у життя. Не буде цього. Обламаються.

Як повідомляв Знай.ua, Бюн зробила розклад таро і повідомила, що ЗСУ скоро матиме нову потужну зброю.

Також Знай.ua писав про те, що Хомутовська розповіла, хто хоче стати президентом України.