Цього тижня Державна екологічна інспекція України показує оновлену інфографіку, яка розкриває шокуючі цифри стосовно збитків, нанесених навколишньому середовищу внаслідок збройної агресії російської федерації.

Цифри вражають своєю сумою та розкривають руйнівний вплив військових дій на природу. Ліси, які були знищені, становлять не тільки втрату зеленого покриву, але і загрозу біорізноманіттю та екосистемам.

Знищення лісів впливає на різноманіття видів та відновлювальні процеси, що є важливим компонентом екосистем. Забруднення водних ресурсів, в свою чергу, підіймає питання про доступ до чистої води для місцевих громад та загрозу здоров'ю населення.

Інфографіка також відзначає загрозу вимирання видів, яка є безпосереднім наслідком воєнних дій. Це не тільки втрата неповторного багатства природи, але і серйозна загроза для екологічної рівноваги та стабільності нашого середовища.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще