Усі ми знаємо, що у скрутні часи треба ділитися. Хтось ділиться хлібом, хтось інформацією, а Костянтин Меладзе – нерухомістю.

Шоумен та композитор Костянтин Меладзе вступив у новий виток скандалу, виставивши на продаж свою віллу в окупованому Криму зі знижкою в 11 мільйонів рублів від початкової ціни.

Вілла Меладзе, скріншот
Вілла Меладзе, скріншот

"За нашою інформацією, через побоювання, що лакшері-житло можуть націоналізувати та продати на торгах", — йдеться в пості.

Двоповерховий будинок площею 800 м² розташований на 12 гектарах землі в елітному котеджному селищі «Вілла троянд» у Гурзуфі, з басейном. Збудований 2010 року двоповерховий особняк рідко ставав місцем перебування самого Меладзе.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Вілла Міладзе, скріншот посту
Вілла Міладзе, скріншот посту

За інформацією пропагандистського телеграм-каналу Mash, спочатку оцінена в 300 мільйонів рублів, вілла не знайшла свого покупця. Зіткнувшись із невдачею, Меладзе надав знижку на свій елітний особняк, знизивши ціну до 289 мільйонів рублів, готуючись до подальших торгів.

Проте це рішення викликає питання мотивації такого кроку. Можливо, володіння нерухомістю в окупованому Криму стало для артиста не лише фінансовим тягарем, а й потенційним об'єктом "націоналізації".

Нагадаємо, "Брешеш брехати...": Маша Єфросиніна зізналася, як батько врятував її від долі, караючи за найменші провини

Раніше ми писали про те, що журналіст розповів, що депутати готують для безробітних військовозобов'язаних чоловіків: «Пропонують залучити до…»

Як повідомляв Знай.ua, Розалія Романова розповіла, чи звільнить Зеленський Єрмака до Нового року.