Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Те, що ми зараз маємо дрони на морі, дрони морські безекіпажні, які в принципі зараз роблять правила гри на морі, попри те, що немає флоту такого, який міг би конкурувати з російським, треба визнавати», - повідомив Денис Попович.

За словами військового оглядача, українська армія за допомогою дронів фактично позбавила російський флот більшості функцій, які він мав би виконувати. Як зазначив Денис Попович, наразі російський флот може хіба що запускати ракети.

«Це для нас з вами, для мирного населення безумовно величезний фактор, оскільки це вплив, який заважає жити. Але головних функцій цей флот позбавлений: це охорона узбережжя, це намагання там перекрити цей зерновий коридор. І це було зроблено за допомогою наших дронів», - заявив Денис Попович.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, політтехнолог Борис Тизенгаузен пояснив, чому росія відновила свої атаки на Київ: «Була перерва досить тривала».

Також Знай.ua повідомляв, що Олександр Мусієнко розповів, за якими сценаріями війна з рф може закінчитися раптово.