Про це він розповів на каналі «Контекст».

«В Україні почали використовувати новий підхід для вручення мобілізаційних повісток. Тепер їх спеціально прикріплюють до паперових квитанцій за комунальні послуги. Такий спосіб активно почали використовувати у деяких великих містах, у тому числі навіть у столиці України», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, якщо подивитися на українське законодавство, то вручати повістки дійсно мають право не лише військові комісари, а й представники органів місцевого самоврядування, керівники установ, підприємств, організацій, незалежно від підпорядкування й форми власності.

«До них зокрема належать керівники ЖЕКів й управителі багатоквартирних будинків. Тобто керівник ЖЕКу спокійно може вручити повістку, але особисто, і це дуже важливо», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, знайшли повістку разом із платіжкою: як потрібно діяти чоловікам.

Також Знай.ua повідомляв, що без цього пенсія може накритися мідним тазом: як вберегти виплати.