Про це Олесь Доній повідомив на своєму каналі.

Представники громадських організацій, державної влади та волонтери під час круглого столу розповіли, що потрібно з боку держави, суспільства та іноземних партнерів для перемоги України у війні з росією сьогодні, коли війна стала затяжним та виснажливим конфліктом.

Серед організаторів події - Коаліція громадських організацій «За трансформацію України», Коаліція громадських організацій «Україна переможе» та Центр досліджень політичних цінностей, модератор – Олесь Доній.

«Вкрай важливо сьогодні налагодити державно-приватне співробітництво у сфері озброєння, щоб приватні виробники мали змогу пробитися до влади і допомогти фронту. Ми маємо знайти напрями, які допоможуть нам виграти війну. У влади сьогодні є усі можливості змінити швидко закони, щоб підняти оборонну промисловість і забезпечити військові частини», - заявив заступник директора з оборонних питань Департаменту муніципальної безпеки КМДА Михайло Щербина.

На думку керівника «Офісу розвитку публічної політики» Руслана Рохова, сьогодні Україна стала повністю залежною від підтримки партнерів, а паралельно ми повинні розвивати процес забезпечення власних спроможностей і залучати інвестиції саме у вітчизняне виробництво зброї, зокрема, боєприпасів.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Шерман пояснила, як досліджувати історію української державності через історію мистецтва.

Також Знай.ua писав про те, що Малкіна пояснила, як працює політика в олігархічній системі.