Про це вона розповіла на каналі «Прогноз».

Що відбувається у москві? Про що думає керівництво? Які у них наміри?

По ворогу там усе серйозно. Пройшло фінансування, є якась тема накопичування, вилізла, вони готуються до суперактивних дій. Скажу більше, уже все готово. Якийсь ручний режим, коли скажуть «фас» і почне все діяти. Так що я не можу сказати, що та сторона готова здаватися, ні, вони все ще чекають перемоги.

А у суспільстві є вже якісь думки щодо того, що це шлях у нікуди?

Я просто не хочу пройти шлях Арестовича, коли на мене зараз накинуться, тому що я розумію людей, які сприймають усе, що з того боку, не зовсім спокійно. Але чи є з того боку люди, які волають про закінчення війни? Так, вони волають і розуміють, що це шлях у нікуди, але інша частина просто це все запиває або підтримує. Як у кожному суспільстві, там є свідомі люди і не дуже.

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову
Показати ще

Чи можуть до кінця року російські війська піти на кремль?

Я би трошки не так це назвала. Я все-таки це бачу як щось, що відбувається саме у кремлі. Не війська йдуть на кремль, а щось колотиться саме у цій дірці. І там бажання все змінити, накопичується агресія, яка от-от вийде.

І тут Лицар мечів, який узагалі нам дуже потрібен. Включається інтелект військового, який знає, як зробити. Я би сказала, що до кінця року має відбудуватися якийсь план дій. І, може, навіть почнуть якісь перші дії. Але я тут не бачу розв’язки.

Як повідомляв Знай.ua, Романова розповіла, що Китай і США хочуть від війни в Україні.

Також Знай.ua писав про те, що Павлова назвала дати ескалації на фронті та обстрілів.