Про це він розповів на своєму каналі.

Як розповідає експерт, на Куп’янському напрямку ворог продовжує наступальні дії, намагається прорвати українські оборонні позиції, але не має жодних успіхів, ЗСУ блокують просування росіян. На Лиманському напрямку, продовжує він, ворог відтермінував свої плани пожвавити там наступальні дії раніше через те, що вимушений був перекинути свої підрозділи на Авдіївський напрямок.

«Бахмутський напрямок. Ситуація не проста, тому що ворог пожвавив спроби відвоювати ті позиції, які звільнили українські сили. Іде в атаки, проводить наступальні дії, не має якихось успіхів, тобто ці атаки противника відбиваються. Маріїнський напрямок традиційно залишається гарячим. Ворог постійно намагається атакувати, заливає шквалом вогню наші позиції, намагається прорватися, але це блокують українські сили», - розповідає Олександр Мусієнко.

За його словами, Авдіївський напрямок – один із найгарячіших, там противник накопичує сили. Незважаючи на шалені втрати під час попередніх, пояснює експерт, ворог не полишає спроб оточення і зайняття плацдарму, тобто окупації Авдіївки. Як він розповідає, росіяни намагаються просуватися, мають незначні тактичні успіхи, але так само і контратакують українські підрозділи і теж мають успіхи у тому, щоб не просто відбити атаки, а ще й відвоювати певні позиції у ворога.

«Все ж таки зриваються плани ворога по створенню масштабного плацдарму, великого плацдарму з Півночі від Куп’янська південніше до Авдіївки далі на Вугледар і Старомлинівку, Бердянський напрямок, наступати широким фронтом. Тобто робилося все для того, що ворог сьогодні вимушений концентрувати свої сили переважно на Авдіївському напрямку і не може в однаковій мірі наступати, щоб розтягнути нашу лінію оборони по лінії фронту», - підсумовує Олександр Мусієнко.

Популярні новини зараз
Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Мусієнко розповів, як ЗСУ можуть зайти росіянам у тил завдяки лівобережжю Херсонщини.

Також Знай.ua писав про те, що Мусієнко розповів, навіщо росіянам Авдіївка.