Про це він розповів на каналі «Контекст».

«Приємний подарунок для українських пенсіонерів від Кабміну: кожен із них може безкоштовно отримати енергозберігаючі лампочки. Уже в грудні українські пенсіонери можуть отримати по 5 безкоштовних LED-ламп. Їх можна забрати в усіх відділеннях «Укрпошти»», - повідомив Едуард Гльоза.

За словами журналіста, перші лампи люди пенсійного віку почнуть отримувати 5 грудня у всіх регіонах нашої держави, а на Київщині ця акція стартує з 12 грудня. Як зазначив Едуард Гльоза, щоб отримати ці енергозберігаючі лампи, треба прийти до відділення «Укрпошти» з паспортом, ідентифікаційним кодом і пенсійним посвідченням.

«Важливе уточнення: з собою на заміну брати одразу старі лампочки розжарювання не потрібно. У відділення їх спокійно можна принести протягом місяця після отримання нових економних», - заявив Едуард Гльоза.

Популярні новини зараз
Добровільний візит до ТЦК не врятує від штрафу: за що покарають деяких чоловіків Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, журналіст Едуард Гльоза розповів про нововведення для волонтерів в Україні: «Змінюються правила ввезення гуманітарної допомоги».

Також Знай.ua повідомляв, що Ельвіра Кириленко розповіла про кількість чоловіків-ухилянтів за кордоном: «Видається статистика».