Волонтери "Української команди" побували на передових позиціях наших захисників на Лиманському та Бахмутському напрямках і привезли бійцям дрони-камікадзе та інші необхідні речі. Про це повідомив у Facebook керівник "Української команди" Артур Палатний.

"Щойно повернулися зі сходу України. Побували на передових позиціях наших бійців на Лиманському та Бахмутському напрямках. Привезли дуже потрібні дрони-камікадзе та станції керування безпілотниками добровольчому стрілецькому батальйону "Карпатська Січ" імені Олега Куцина. Ще одну партію дронів та станцію керування привезли на позиції легендарного батальйону "Свобода" Нацгвардії. Також привезли "свободівцям" автомобіль багі, який допоможе їм долати бездоріжжя", - заявив Артур Палатний.

Керівник "Української команди" зазначив, що бійці "Карпатської Січі" захищали Київ, звільняли Київщину та Харківщину, а зараз перемістилися на інший гарячий напрямок.

Він також додав, що заступником командира батальйону "Свобода" служить заступник голови КМДА Андрій Крищенко.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

"Дякую всім бійцям за їхню мужність і щоденний героїзм! Разом обов'язково переможемо! Вже перемагаємо! Слава Україні!" - наголосив Артур Палатний.

Раніше повідомлялося, що "Українська команда" передасть різним військовим підрозділом на передову майже 300 ударних безпілотників та 10 наземних станцій управління дронами.