Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як зазначає експерт, Британія двічі у своїй історії відбирала в олігархів майно і націоналізовувала його, тим не менш, вона далі існує. Тому, констатує він, нам не потрібні ці олігархи, які повідбирали і покрали все у народу за копійки, коли це можна було за часів Кучми і Кравчука.

«У нас багато чого є (ред. – законів), але, на жаль, багато чого не працює. Коли у країні за пів року затримано за хабарі більше 40 суддів, це у мене викликає питання. Затримали ще 4 судді, і ми це бачили, за хабар», - додає Георгій Біркадзе.

Принагідно він зауважує, що на другому і третьому місці у Forbes хлопці, які мають більше 4 мільярдів доларів, але ці люди заробили гроші на IT-технологіях, тому до них питань немає, це зовсім інше. Також експерт зазначає, що все потрібно обкладати податками, зокрема і заробітки на криптовалютах.

«Нам сьогодні потрібні мільярдери, чим більше буде мільярдерів і мільйонерів, тим більше я буду тільки радий, але вважаю, що всі повинні сплачувати податки», - підсумовує Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Біркадзе розповів, що росія планувала для всієї України.

Також Знай.ua писав про те, що Гайдай розповів, чи буде у нас закон про демобілізацію і що відбувається на фронті.