Про це вона розповіла у програмі «Культ особистості».

На думку гості програми, всі депутати і чиновники, які підливають олію у вогонь своїми скандальними постами чи ще чимось, насправді тільки підіграють ворогу. До того ж, додає вона, у часи війни нам аж ніяк не зіграють на руку внутрішні протиріччя, протистояння, конфлікти та різночитання, це не додасть нам єдності.

«Нагадаю тезу президента про те, що зараз немає ніяких особистих політичних прапорів, а є єдиний жовто-блакитний стяг. Це має бути ключова, наскрізна ідея для всіх політиків, депутатів, керівників, очільників, тощо», - підкреслює Олександра Решмеділова.

А щодо нападок Безуглої на Залужного, зазначає експертка, то треба розуміти, що він на цій посаді не випадкова людина, його не спустили нам з космосу, не заслали нам прибульці, він отримав дуже важку і відповідальну посаду за свої професійні якості, бойові заслуги.

«Тому це треба поважати. І поки він є чинним, до цієї посади треба ставитися, знову ж таки, з повагою, і розуміти, що щодня він ухвалює рішення, від яких залежить не тільки життя наших бійців, а й наші з вами зокрема», - пояснює Олександра Решмеділова.

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Гайдай розповів, як живеться під окупацією на Луганщині.

Також Знай.ua писав про те, що Шейтельман прокоментував присутність лаврова на саміті ОБСЕ.