09.12.2023 в смт. Опішня, Полтавського району, близько 21:00 години патрульною поліцією було зупинено автомобіль в якому перебувало 2 дорослих чоловіків, зброя та тушки мертвих тварин.

На місце події прибули слідчо-оперативна група та працівники Державної екологічної інспекції Центрального округу. В ході огляді автомобіля виявлено мисливська зброя та 3 незаконно добуті козулі.

У звʼязку з чим були складені відповідні матеріали за порушення правил полювання та відкрите кримінальне провадження за ч. 2 ст. 248 Кримінального кодексу України.

незаконне полювання на Полтавщині
незаконне полювання на Полтавщині

Як раніше повідомляв Знай.ua, у лісах Чернігівщини виявлено браконьєрство: працівники Держекоінспекції знайшли злочинців по кривавих слідах.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

06 грудня 2023 року державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Чернігівської області, в ході проведення заходів, спрямованих на запобігання та виявлення адміністративних правопорушень, щодо дотримання вимог природоохоронного законодавства, в тому числі під час заготівлі та реалізації хвойних насаджень в період підготовки до нового 2024 року на території Чернігівського району Чернігівської області, виявлено факт здійснення незаконного полювання, а саме: піші сліди на снігу невстановлених осіб, також сліди косулі та лося, безліч плям крові на снігу незаконно добутої дичини, клоки шерсті, за характерними ознаками залишеної від косулі. При подальшому обстеженні наявних слідів самої дичини або її залишків не виявлено.