Про це він розповів на каналі «Особистість з Сергієм Дойком».

«Ця проблема не сучасна на таких стратегічних об’єктах, як метрополітен. Вони завжди проходять техогляди, стоять моніторингові системи. І стан справ щодо конструкцій метрополітену чітко відслідковується», - повідомив Віктор Лещинський.

За словами експерта, не може раптово з’явитися якась щілина й затопити все метро. Як зазначив Віктор Лещинський, метро навряд чи могло настільки постраждати від вибухів під час війни, адже на такій глибині навіть дуже потужна ударна хвиля не зможе пошкодити залізобетонні конструкції метрополітену.

«Є верхня конструкція, земельна подушка, є металоконструкція. Це хибне твердження, що якісь влучення в конструкції на землі вплинули на процеси в метрополітені», - заявив Віктор Лещинський.

Популярні новини зараз
ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Як писав раніше Знай.ua, українців чекають зміни в отриманні субсидії: хто може залишитись без допомоги в 2024 році, якщо не подасть заяву.

Також Знай.ua повідомляв, що субсидію можуть перетворити на мізер: у якому випадку покарають грошима.