Про це він розповів на каналі «Прогноз».

ФСБ готують нового путіна? Як пройдуть вибори і що змінюватиметься? Чи зміняться еліти, чи зміниться підхід? Хто буде новий правитель кремля?

По-перше, я не можу персонально говорити про нього, тому що я знаю його карту. Я навіть не намагаюся її дивитися, бо я знаю, що це підроблені дані. Та інформація, яка йде про день народження, про годину народження, все це нісенітниця, це не правда. Немає сенсу вводити себе в ілюзії.

Тому потрібно дивитися трохи з іншого боку. Загалом що обіцяє карта росії? Реорганізація системи влади. Друге – технічно дуже багато негативної карми зараз росія взяла на себе. Тому реорганізація з погляду долі має бути у бік посилення, не в позитивний, не в демократичний, а, навпаки, в жорстокіший бік.

Тому можна очікувати, що влада, хто б там не був, посилиться щодо росіян, природно. Ця негативна карма має бути прожита, ось вони її хлебтатимуть. Як свого часу Сталін довів країну… Ви уявляєте, яку колосальну негативну карму на себе взяла росія ще у Першій світовій, і потім те, що вона творила в Україні.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі
Показати ще

Ось цей негативний пласт карми до чого спричинив? До того, що дуже швидко ця держава стала вкрай тоталітарною, готовою знищувати всіх. Чому так сталося? Тому що на старті взяли дуже багато поганої карми.

Як повідомляв Знай.ua, Фрейн розповіла, коли і чому в росії розпочнеться революція.

Також Знай.ua писав про те, що Бюн розповіла, чи будуть обстріли на Новий рік.